Brudklänningar 2013 – Leila Hafzi

Ska du gifta dig och är på jakt efter den perfekta brudklänningen? Om du tycker om  romantiska eller nostalgiska brudklänningar, bör du titta närmare på kollektionen från den norska designern Leila Hafzi!

Leila Hafzi

Oslo Fashion Week i fredags visade hon de härliga klänningarna i kollektionen Mayalu (som betyder “min älskade” på nepalesisk), til tonerne av klassisk musik.

“Mayalu” lanserades i Milano juni 2012, och till denna kollektion har Leila Hafzi hämtat inspiraton från Nepal och böneflaggor, som hänger över hustak i Kathmandu. Slitna av vind och sol, blir de skarpa kanterna mnjuka och grova – en teknik som  återskapas i detaljer av ojämnt klippt siden. Som med alla Royaye Sefid-kollektioner, finns klänningarna i ett brett spektrum av färger.

Leila Hafzi har ett starkt fokus på etik og hållbara material. Sedan 1997 har hon arbetat med miljövänliga material och etisk produktion,  framförallt  i Nepal.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>