Unna dig en fotbollsweekend!

Ett nöje som allt fler svenskar ägnar sig åt är att åka iväg på weekendresor. Att flyga till storstäder i Europa är, i och med lågprisflygen, inte längre något som behöver kosta särskilt mycket. När weekendresorna ökat i antalet har det också tillkommit många olika typer av så kallade paketresor. En typ av paketresa vi på Kelkoo vill tipsa om är de fotbollsresor som olika resebolag erbjuder. I Europa har vi tillgång till världens bästa fotbollligor och paketresor finns till flera olika länder. Om du läser det här och tror att det bara handlar om fotboll kan du vara lugn. En fotbollsresa innebär mycket mer än fotboll i världsklass. Beroende på var du väljer att styra kosan finns massor av annat att gotta dig i.

England , av många kallat för fotbollens hemland, är ett mycket populärt resmål när vi pratar om fotbollsresor. Engelska ligan är av många betraktad som den absolut bästa fotbollsligan i världen, och här spelar flera av världens bästa spelare. Förutom att du bjuds på fotboll i världsklass får du också chansen att uppleva arenor som är fullpackade av passionerade engelska fans. Popoulära resmål i England är främst London, Liverpool och Manchester. I London finns tre av Englands största klubbar, Arsenal, Chelsea och Tottenham. Om du är sugen på en resa till London så kan vi varmt rekommendera att gå på ett London-derby, du kommer garanterat att få uppleva en stämning som är svår att hitta någon annan stans.

I Spanien hittar vi världens just nu bästa lag, FC Barcelona. Barcelona som stad är ett oerhört populärt resmål, i och med fotbollklubbens framgång på senare år har även fotbollsresorna till den katalanska staden ökat lavinartat. Barcelona spelar sina matcher på Camp Nou som är Europas största fotbollsarena. Totalt ryms cirka 100 000 personer på Barcelonas hemmamatcher, bara det är en anledning att åka ner och titta på det här bolltrollande laget.

Paketresor finns som sagt till de flesta europeiska länder, så kolla runt på vad som känns mest intressant för ding del. Förutom England och Spanien rekommenderar vi resor till Tyskland, Italien och Frankrike (vem vill inte se Zlatan?). En paketresa består oftast av två nätter på hotell samt matchbiljetter. I vissa paketresor ingår också flygbiljetter medan andra lämnar det ansvaret åt dig. Så titta i spelschemat för ditt favoritlag och välj ut en spännande match. Europas finaste städer och fotboll i världsklass väntar på dig!

Det här inlägget postades i Paketresor, Storstadssemester och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.