Dags för Dustin Home Expo

Snart är det dags för dagen med stort D för alla teknikintresserade här i Sverige. Dustin Home Expo är en mässa där flera av de största teknikföretagen kommer och visar upp sina senaste samt kommande produkter.

Jag var där förra året och det var mycket roligt att kunna testa produkter som inte ens hade kommit ut på marknaden ännu. Jag testade ett antal Android-surfplattor med då alldeles färska Honeycomb. Jag pratade med en hel del företagsrepresentanter om deras produkter och fick både några uppenbara och några intressanta svar. Jag fick även se när besökare försökte utmana några av världens bästa spelare i Counter Strike, med blandade resultat.

Detta år kommer att vara mycket liknande, 71 deltagande företag där giganter som Sony, HTC, Samsung, Logitech, Microsoft m.fl. ställer ut. Mässan spänner hela tekniksortimentet från bärbara datorer, nätverkshårddiskar, möss och skrivare till telefoner, kameror och surfplattor.

Men det är inte bara utställare där, det sker även en del aktiviteter. Man kan få möjlighet att testa på en Formel 1-simulator som enligt Dustin själva ska ha en väldigt verklighetstrogen upplevelse. Du kan spela FIFA och Need for Speed mot två av världens främsta spelare, visa vad du går för helt enkelt. De visar upp ett digitalt vardagsrum där du kan se hur all teknik arbetar tillsammans och underlättar för dig i vardagen. Gillar du att flyga så kan du tävla och vinna fina priser i deras helikopterbana där du styr med en iPhone eller iPad.

Dustin Home Expo hålls även i år på Annexet i Stockholm. För konsumenter är det lördagen den 31 mars som gäller och det är öppet mellan 10-17. Det allra bästa är att det är fri entré så det är bara att komma dit och klämma på lite produkter. Jag hade kul förra året, och förväntar mig att det kommer vara minst lika kul igen.

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.