Fyll din iPhone med appar

En smartphone blir inte rolig utan appar från App Store. Visst kan du ha nytta av det som hänger med när du får dina nya enhet, men när du upptäckt hur mycket det finns att hämta från tredje parts applikationer öppnas en ny värld. Personligen har jag ersatt i princip alla ordinarie appar med sådana från App Store.

Instagram, det sociala nätverket för bilder, är nästan ett måste att ha på din telefon. Visst, det kan bli överdrivet med alla filter och effekter som många lägger på sina bilder men man måste inte göra det. Det viktigaste med Instagram är egentligen att kunna dela och ta del av bilder med sina vänner. Och av någon anledning så är det mycket roligare att dela bilder där än på Facebook (fastän Facebook nyligen köpt upp Instagram).

Mitt saldo är en app för att ha koll på dina finanser. Visserligen gillar inte bankerna denna app eftersom den sparar dina lösenord, men det är just av den anledningen som jag gillar den. Det är bara att öppna appen, uppdatera och sen får du veta hur mycket pengar som är kvar på alla dina konton. Så istället för att öppna en specifik app för varje bank så ser jag allt på samma gång. Projektet har en öppen källkod så är du osäker på om det är säkert att använda den är det bara att kolla in koden.

Agenda är min favorit för att kolla kalendern. Appen är väldigt avskalad och man ser snabbt hur ens dag ser ut. De har även arbetat fram ett mycket enklare sätt att lägga till nya event i kalendern som går mycket snabbare än den inbyggda appen. För att se vad som kommer härnäst så använder jag ofta Siri eller tittar i Notiscenter, men vill jag få en bättre överblick är det Agenda jag tittar in.

Har du några favoriter, skriv gärna i kommentarerna eller skriv något på Kelkoos Facebook-sida.

Det här inlägget postades i Appar, Mobiltelefoner och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.