Gör din pryl personlig med snygga skins

Hur många gånger har du varit ute efter något skydd till din pryl för att slippa repor utan att hitta något? Kanske var det för att du inte hittade något som passade just dig? Nu finns WeSkins som kan vara värt en titt.

Det som WeSkins gör är att trycka en form av klistermärke som skyddar din enhet mot både smuts och repor. De har stöd för många enheter: MacBook, iPad, iPhone, flera HTC-varianter, Nokia N8 och Samsung Galaxy S2. Du kan köpa någon av deras väldesignade ”skins” som är gjorda av professionella designers, eller så kan du helt enkelt designa din egen.

Och det är just att designa ditt eget skydd som gör detta roligt. När det gäller telefoner så laddar du upp en bild för framsidan av enheten och en för baksidan. Du kan rotera bilderna och ändra storlek tills den ser ut precis som du vill, när du sedan känner dig nöjd kan du förhandsgranska skalet och se hur det ser ut på just din telefontyp. Det gör att du inte behöver vara missnöjd för att en viktig detalj gömmer sig bakom kamerahålet, det är bara att finjustera tills det ser så bra ut som du vill ha det.

Det jag tycker är härligt med den här tjänsten är att den är svensk, något som är extra tilltalande om du är miljömedveten. Det behöver inte fraktas över hela världen. Sen är det mycket positivt att de stödjer flera telefontyper. Det är så tråkigt när det endast finns skins till iPhone, bara för att den är enklast och vanligast. De har verkligen lagt ner tid på att kolla upp hur det ska se bra ut på en Android-telefon också, något som är lite svårare då de ofta har annorlunda former. Bra jobbat WeSkins!

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.