Julklappstips till barnen!

Med bara fem veckor kvar till jul kan det vara god tid att börja köpa årets julklappar om du inte redan varit ute och gjort det. På barnens önskelister finns det ofta något som har med teknik att göra och om du inte har full koll på vad som finns ute på marknaden och vad som är vad hjälper vi dig en bit på vägen. Här några heta julklappstips inför julen 2012!

Julklappar till barnen!

Air Hogs Hover Assault
För varje år som går blir de radiostyrda leksakerna mer och mer sofistikerade. I år hittar du en Air Hogs-bil som kan göra det mesta. Den kan flyga, skjuta raketer och köra. Du kan kombinera flygning och bilkörning på ett sådant vis att du klarar att hoppa över hinder eller helt enkelt välja att flyga förbi dem. Med den här otroliga Hover Assault-fordonet från Air Hogs får du full kontroll över både mark och luft. I paketet inkluderas fordonet, en handkontroll och åtta missiler. Det här är den perfekta julklappen för dig som har körgalna barn!

Kurio 7
Kurio 7 är surfplattan för barn. Barn är inte sena med att ta till sig ny teknik, och både mindre och större barn har i de flesta fall redan förstått att spel på föräldrarnas iPad är något väldigt roligt. Kurio 7 är alltså en surfplatta som är designad för att passa barn. Den här surfplattan är android-baserad och har 4GB lagringsutrymme samt en sju tum stor skärm. Utanpå surfplattan sitter ett färgglatt gummiskydd som skyddar surfplattan mot skador, det gör det också enklare för barnen att få ett stadigt grepp om den. En annan fördel med Kurio 7 är att du med hjälp av kontrollpanelen för föräldrar kan ställa in olika profiler som är anpassade för varje barn. Det gör att du kan se till att barnen får tillgång till ett visst utbud av program, du kan dessutom sätta in en tidsbegränsning för användning. För de lite äldre barnen kanske det passar bättre med en iPad Mini eller en Nexus 7, som du självklart hittar på Kelkoo.

Nintendo 3DS XL
Nintendos populära DS-serie har fått en ny medlem i år, nämligen Nintendo 3DS XL. Den här nya produkten har en 90% större 3D-skärm än dess föregångare. Du kan spela spel i 3D utan 3D-glasögon och tack vare den nya analoga styrspaken Circle Pad, som du hittar som ett tillägg till det välkända kontrollkrysset och de sex tidigare knappara på tidigare Nintedo DS-kontroller, får du full kontroll i 360 grader. Detta ger dig den nödvändiga precisionen som krävs för att spela spel i en 3D-värld. Konsolen har också en inbyggd rörelsekontroll och gyrosensor som reagerar på de rörelser du gör. När du vrider på själva kontrollen, något som är väldigt vanligt hos de flesta när de spelar, så kommer följsamma Nindendo 3DS-spel att reagera omedelbart! Konsolen har också en föräldrakontroll som ger föräldrarna möjlighet att begränsa funktionerna till kontrollen. Det han exempelvis handla om internetanvändning eller andra nätverksfunktioner.

Det här inlägget postades i Datorer & Surfplattor, Övrigt, Spel, TV-spel och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>