Sony SmartWatch

Har du någonsin velat se vem det var som skickade ett sms utan att ta upp telefonen? Kanske sitter du på en date och vill inte verka ointresserad. Då är det bara att titta ner på din arm och så står det där på din nya klocka från Sony. När du sedan ser att det inte var något viktigt så kan du fortsätta underhålla ditt sällskap.

Sony SmartWatch är gjord för att fungera med alla Android-telefoner med operativsystem nyare än version 2.1, vilket idag är en majoritet av alla enheter. Har du dessutom en Xperia-telefon så lovar de att den är ännu bättre. Sony SmartWatch har en 1,3 tums skärm så det är inte en stor yta att läsa saker på, men ändå tillräckligt för att se det viktigaste.

Den kan även användas med diverse appar som finns på Market. Du får en liten egen app på klockan som du kan starta för att se dina vänners senaste statusuppdateringar på Facebook, kanske vad någon skrev på Twitter den senaste stunden eller så vill du bara hålla koll på resultatet i den där fotbollsmatchen. Du kan se vilken låt som spelas på din mobil för tillfället och bara genom att trycka på skärmen byta till nästa. Jag gillar även att du kan använda appar som Endomondo för att se hur det går med din pågående löprunda, och låta telefonen ligga kvar i fickan.

Senaste gången Sony Ericsson, som det hette då, försökte med detta så gick det inte så jättebra. Enheten sålde helt enkelt inte så bra. Jag tror att de har lärt sig något till den här gången och att SmartWatch kan fungera som den ska. Synd bara att inget liknande finns till iPhone än så länge.

Sony SmartWatch ska tydligen släppas under första halvan av 2012 och komma med flera färger på armbanden.

Det här inlägget postades i Nyheter, Övrigt och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.